Tranås 2019-05-07

AREA SALES MANAGER - STOCKHOLM

Vi expanderar kraftigt och söker nu en Säljare i Distrikt Stockholm.

Som säljare bearbetar du befintliga och nya kunder inom bileftermarknaden. Våra kunder består främst av biltvättar, bilvårdsfirmor, åkerier, bilhandlare, entreprenadfirmor och andra verksamheter med någon slags fordons - eller maskinpark som ska underhållas. Även industrier och lokala återförsäljare, tex bildelsbutiker och liknande företag. Vårt koncept bygger på egen distribution med sk rullande butiker. Vi levererar det mesta kunderna behöver på plats. Större partier utgår direkt från centrallagret beläget i Tranås.

Vårt breda sortiment består enkelt uttryckt av ”allt från en liten flaska schampo för entusiasten till ett fat
avfettningsmedel till storförbrukaren och allt från en liten borste till en komplett utrustad tvätthall”

Vem är den vi söker?

Vi söker en ödmjuk och engagerad person som kan ta människor på rätt sätt. Vi jobbar långsiktigt från dag ett med goda kundrelationer som bas enligt vårt ständiga motto: ”Vi ska aldrig sälja något som kunden inte behöver” Stockholmsdistriktet är ett viktigt område och vi har tydliga mål som vi gemensamt sätter och uppfyller.

Du bör ha ett stort intresse för bilar eller andra fordon generellt. Vi anser att det alltid är lättare att lära sig om ett gediget intresse finns i grunden. Vi har ca 1300 olika artiklar i sortimentet varav hälften finns på lager i Tranås.
Du bör bo i eller omkring Stockholm och vara ordningssam. Att behärska svenska språket fullt ut i både tal och skrift är ett krav.

Meriter: - Erfarenhet av liknande försäljning - Viss kunskap inom bilvård & biltvätt

Ett plus: - Engagerad och närvarande på sociala medier - Behärskar engelska

Tillsvidareanställning. Heltid. Lön enligt avtal. Bil, telefon och internutblidning. Tillträde Aug/Sept 2019 eller enligt ök.

Såhär ansöker du:

Skicka in din ansökan till christopher@cdbilvardsprodukter.se och bifoga ett personligt brev och ett kort på dig själv som är max 2 år gammalt.
Skriv STOCKHOLM 2019 i ämnesfältet. (vi kommer inte skicka någon bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Vi kommer kontakta dig för en eventuell arbetsintervju.)

ANSÖKAN OSS TILLHANDA SENAST 30/8.