Hem » Bilvårdsprodukter » Alkalisk avfettning » Förtvättsmedel - Labocosmetica #Primus

Förtvättsmedel - Labocosmetica #Primus

1 2 3 4 5
(3.9/5) Baserat på 106 betyg.
Välj storlek:
179,00 SEK
559,00 SEK

Produktbeskrivning

#Primus har en starkt rengörande effekt samtidigt som den är skonsam mot bilens känsliga delar. Den tar lätt bort insekter och vägsmuts, även hårt sittande utan att ens behöva röra bilen.

#Primus är en mångsidig produkt som du kan använda på många olika sätt. Du kan skumma på den med hjälp av en Foam Lance, du kan spraya på den med lågtrycksspruta eller vanlig sprayflaska och du kan även använda den som fälgtvätt/däckrengöring vid starkare blandningar. Produkten ger ett tjockt och långvarigt skum som är lätt att skölja av.

#Primus är den första förtvättsprodukten på detailingmarknaden som har ett VDA-Certifikat. Ett stort tyskt oberoende organ som hårdtestar olika tvättkemikaliers påverkan på alla nya bilar. Hur de påverkar lack, lister, elektronik, fälgar, bromsar etc. Den här produkten är ett alkaliskt tvättmedel som INTE innehåller frätande salter vilket i regel alla liknande produkter gör. Detta gör att produkten blir mycket mer säker att använda på alla olika material och underlag, den fungerar även utmärkt på motorcyklar. Tack vare sin speciella formula kan den utan problem användas på ytor som behandlats med vax, sealants och keramiska lackskydd utan att förstöra skyddet.

Instruktioner: Vid rengöring av fälgar, däck och hjulhus: Blanda 1:5-1:15. Vid rengöring av kaross med lågtrycksspruta: Blanda 1:20-1:40 beroende på hur smutsig bilen är. Vid användning av Foam Lance: Bland 1:5-1:15 i flaskan beroende på hur smutsig bilen är.

Applicera alltid medlet nedifrån och upp och spola med högtryckstvätt nedifrån och upp.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB30
Artnr: LAB36

Recensioner

Omdöme (6)

Bäst
Bäst. Enda skummedlet som skummar bra o ligger kvar bra trots att jag späder ut det. Använder själv 2 dl medel och 8 vatten i 1 liters flaska och funkar perfekt.
Många andra jag provat utspätt har blivit vattniga och ineffektiva. Rengöringen är fenomenal på lack. Enda minuset jag upplever är att den inte biter så bra mot bromsdamm, vilket några andra liknande förtvätts medel varit något vassare på.
Använder foamlance professional med flödesadapter 1,25 och även en billigare variant som jag kör med 1,1 adapter. Medlet Funkar lika bra i bägge.
Jonsson
2020-10-02 23:54:43
Favorit!
Använder Primus med min Foam Lance, ett skum som verkligen gör det den ska och inte rinner av som alla andra märken.
Tar bort insekter och smutts så pass bra att det inte alltid behövs handtvätta efteråt.
Klart det bästa medlet på marknaden!

Tina Gustafsson
2020-08-27 12:18:32
Bästa förtvätten
Def. den bästa förtvätten jag har provat. Tar bort nästan all smuts. Är bilen inte alltför nedsmutsad så kommer man undan med att bara använda Primus och behöver inte utföra en handtvätt. Det är det enda medlet jag har provat som klarar detta. Och behöver man ändå utföra en handtvätt efter så blir den mycket enklare och snabbare.

Dessutom doftar den gott och är lätt att skölja av.
Henric
2019-12-17 00:00:49
GRYM TILL FÖRTVÄTT
Har kört denna i en foamlance och använt som förtvätt på bilen, eftersom det är alkaliskt medel så tar den bort insekter som ingenting!
rekommenderas starkt!

MVH Alexander
Alexander
2019-08-18 20:31:29
Rekomenderas verkligen
En fantastisk produkt! Enkel att använda och ger perfekt resultat!
Pontus
2019-08-17 16:00:04
Totalt 6 poster
Sida 1 av 2
1 2

Lämna ett omdöme

Dela

Dokument (2)

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
   Perfekt djuprengöring för alla typer av glas och fönster. Tack vare sitt kar...
  59,00 SEK
 • En mycket populär och lättarbetad stor tvättsvamp. Mått: 20x15 cm
  15,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  #Fiero Super Refinishing Primer Fiero är en innovativ vattenbaserad primer u...
  från 299,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Koncentrerad neutral flygrostlösare
  från 998,00 SEK