Hem » Bilvårdsprodukter » CD #Amore Ceramic Wax 200g

CD #Amore Ceramic Wax 200g

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 53 betyg.
695,00 SEK

Produktbeskrivning

Super Hydrophobic Ceramic Wax - A Hybrid Wax With Carnuba, Polymer & Si02. 

Det här är resultatet av en blandning med det bästa från flera världar. Glansen och djupet från Carnuban, halheten från Polymer och hållbarheten och avrinningen från Si02. 

Vi blev så förälskade i den här produkten så det självklara valet var att döpa den efter kärleksguden Amor. Fast med en Italiensk tvist förstås ;) 

Det första vi blev förälskade i var hur otroligt enkel den är att jobba med den. Overkligt lätt att torka av, mjuk och fin att applicera och lätt att få ut ett jämnt lager. Med en fin tjock duk (Q2M SoftWipe tex) så räcker det näst intill med ett drag för att få bort produkten. 

När vi såg den omedelbara glansen och djupet i lacken förstärktes våra känslor ännu mer. En mycket hal och silkeslen yta tillsammans med den riktigt "blöta", och till utseendet nästan feta, show-shinen som carnuban bidrar med. Vid första tvätten när vi såg den grymma avrinningen så visste vi att detta var en riktig hit. Vattnet bokstavligen dansar av och smutsen lossnar mycket lätt.

#Amore passar perfekt både till din bruksbil för att få ett bra skydd och enkelt underhåll, såväl som till din utställningsbil för att få den där glansen som gör att bilen sticker ut lite extra på utställningar eller mässor. 

Hållbarhet på cirka 4-6 månader.

Så här använder du #Amore:

Använd en appliceringssvamp (tex vår Microfiber applicator pad eller Foam Applicator pad) och gnugga den lätt mot vaxet i burken. Produkten är extremt dryg så endast en liten "dutt" i burken räcker långt när du fettat in applikatorn. Applicera i cirkelrörelser, en panel åt gången. Vänta tills vaxet börjar bli lite grådisigt och torka sedan av med en microfiberduk. Väntetiden brukar vara runt 2-3 minuter innan avtorkning. Du kan även lägga ett andra lager efter cirka 4 timmar för att få ännu mer glans, avrinning och hållbarhet. Bilen ska helst stå inne för härdning i minst 12 timmar efter appliceringen för ett optimalt resultat och hållbarhet. 

Tänk på att det är viktigt att lacken är i bra skick innan applicering. Bilen ska vara noggrannt tvättad, avfettad och rengjord från föroreningar. En polering innan applicering är absolut ett plus men inte ett måste. Om du har polerat bilen, tänk då på att lacken ska spritas/preppas efter poleringen innan applicering av vaxet för att det ska fästa så bra som möjligt. Där rekommenderar vi Gyeon Q2M Prep.

Men om du ska iväg på en utställning samma dag eller en fin söndagstur med gänget och inte bryr dig så mycket om just maximal hållbarhet, tvätta av bilen och dra på ett lager lite snabbt. Det går det också, det är charmen med denna produkt. Du väljer hur seriöst du ska göra det. Resultatet kommer att imponera oavsett!

 

Läs mer

Art.nummer

Artnr: CD103

Recensioner

Omdöme (2)

Bästa resultatet
Jag har provat mycket men denna produkt fungerar
som utlovat, lägger gärna till de hundra lapparna
X-tra, väldigt dryg, lätt jobbat.
Finn Carlsen
2020-08-04 23:18:24
Lättanvänd och riktigt trevligt resultat
Otroligt mjuk och lätt att jobba med.
Jag dekontaminerade karrosen mycket noggrant med kallavfettning, p-ray och en stark alkalisk avfettning som jag la på med foamlance.
Sedan svampa av hela bilen och såg till att den var helt prickfri. En nogrann tork och sedan börja jag applicera detta vax.
Mycket lätt att lägga på o torka av precis som det står :).
det enda som var lite tricky va att bilen är pärlemovit så var lite svårt o se när vaxet blev ”grådimmigt” så fick gå på klocka istället.
Resultatet blev häpnadsväckande bra! Bilen bländar en när solen ligger på den och lacken är mycket hydrofobisk och håller smutsen borta bra.

Såhär ca 2 månader efter har jag la på vaxet har jag inte märkt av att vaxet börjat lämna. Mycket bra då hela processens med tvätt + tork + vaxning tog ca 2,5-3 timmar och då tillhör jag kategori extrem pedanten
Ska testa denna på andra bilen så snart jag får tid :)
Rekommenderar starkt denna om man vill ha extrem glans, hydrofobisk och smutsavvisande yta snabbt o enkelt! :)
Johan Jonsson
2020-04-05 23:51:23

Lämna ett omdöme

Dela

Andra varor från samma varugrupp

 • Polishing machine for gloss gladiators
  3145,00 SEK
  Slut i lager
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  ALKALISK MULTIRENGÖRING FÖR FÄLGAR. POWER WHEEL är ett alkaliskt rengöringsme...
  från 389,00 SEK
 • Kvalitetsrondell för Top Tool. Mjuk, men har trots det en viss polerande effe...
  51,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  En grymt bra duk gjord för att torka vatten efter tvätt. Ett drag och ytan är...
  182,00 SEK
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Appliceringssvamp i mikrofiber med vridbar handhållare för att kunna använda ...
  26,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Mjukgörande skinnrengöring som ger elasticitet till skinnet.
  från 175,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  SPLIT har en balanserad formula av alkoholer och vegetabiliska tensider, som ...
  268,00 SEK
 • Gyeon Quartz - Innovative Car Care
  Gyeon Q2 Leather Coat är den första produkten som verkligen lägger en skydd...
  92,50 SEK
  ( 185,00 SEK)