Hem » Labocosmetica » Glasförsegling - Labocosmetica #Aquavelox 100ml

Glasförsegling - Labocosmetica #Aquavelox 100ml

1 2 3 4 5
(4.2/5) Baserat på 51 betyg.
189,00 SEK

Produktbeskrivning

#AQUAVÉLOX är en glasförsegling som snabbt och enkelt skapar en mycket avstötande yta på rutorna. Aquavelox gör körningen säkrare då vatten lätt glider av rutan redan i låga hastigheter och det blir lättare att hålla rutan ren. Vintertid gör den även så snö och is lossnar lättare. Står emot tvättkemikalier och spolarvätska. 

Aquavelox är inte gjord för att hålla längst på marknaden men den är däremot gjord för att vara en av de absolut smidigaste att applicera. Otroligt enkel att torka av och lämnar inga klabbiga rester. Tar endast ett par minuter att gå över alla rutorna på bilen. 

Håller cirka 3-4 månader.

Tips vid användning:

För optimalt resultat, rengör rutan noggrant med #Energo eller #Veritas för att få bort föroreningar och fett så att glasbehandlingen fäster så bra som möjligt. Spraya på ett jämnt lager och torka av med torr mikrofiberduk. Önskas ännu bättre effekt och hållbarhet kan ett andra lager läggas efter 20 minuter.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB14

Recensioner

Omdöme (3)

Sjukt grym produkt!
Sjukt grym produkt. Använder den efter varje tvätt. Torkarbladen är fortfarande som nya på bilen efter 2 år. Ett STORT måste i tvätthinken!
Vlado
2019-09-15 22:18:06
Slippa använda torkablad
Väldigt enkel glasförsegling att lägga och som fungerar sjukt bra. Det är bara att spraya ett tunt lager och torka av. Ett tips är att lägga två lager men vänta cirka 30 minuter mellan lagren. Torkarbladen kommer inte slitas ut på samma sätt längre då de knappt behövs vid en omkörning av en lastbil i ösregn. Bästa glasförseglingen jag använt.
Kristoffer
2019-08-19 09:06:28
Grym produkt!
Använder denna på båda bilarna, slutat med torkarna, vattnet bara flyger av! Dessutom sjukt enkelt att lägga på, ingen panikstress att få på/torka av, lugnt och metodiskt! Lägg två lager så har du säkrat upp för lång tid! Funkar grymt även till duschväggarna i glas 👍
Stefan Henning
2019-08-15 14:06:09

Lämna ett omdöme

Dela

Dokument (1)

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  SPLIT har en balanserad formula av alkoholer och vegetabiliska tensider, som ...
  268,00 SEK
 • Work Stuff
  En mycket fin och påkostad fälgborste av högsta kvalitet som vanligt från Wor...
  249,00 SEK
  Slut i lager
 • Work Stuff
  Work Stuff Storm Wash Mitt är en tvätthandske i microfiber av mycket hög kval...
  199,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Triggermunstycke till 500ml tomflaska. 
  23,00 SEK