Hem » Gyeon Quartz » Top Coat - Gyeon Q2 Booster

Top Coat - Gyeon Q2 Booster

1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 2 betyg.
769,00 SEK

Produktbeskrivning

THE FIRST UNIVERSAL HYDROPHOBICITY-BOOSTING TOP-COAT Q2 är den perfekta lösningen om du vill få ut det mesta möjliga av ditt Gyeon Lackskydd. Passar till såväl Mohs som Pure och även till andra lackskydd som är från annan tillverkare. Du kommer förstärka hållbarheten och den vattenavstötande effekten ordentligt.

SUPER-HYDROPHOBIC PROPERTIES ON EVERY COATING Om du gillar vatten som pärlar sig och extrem avrinning är det här produkten för dig! Tillsammans med ett lackskydd kan man uppnå en kontaktvinkel på upp till 120 grader.

SELF-CLEANING BOOST Du kommer även få en stor ökning i bilens förmåga att hålla sig ren, smuts kommer att ha väldigt svårt att hålla sig kvar på lacken och tvättningen av bilen kommer att gå väldigt lätt och smidigt.

VERY EASY APPLICATION Även denna produkt för Gyeon är en barnlek att lägga på. Se bara till att lacken är ren ordentligt och lägg sedan på Q2 Booster i sicksack-rörelser, vänta lite och torka sedan lätt av med microfiberduk.

THE LONGEST-LASTING BEADING COATING IN THE WORLD Gyeon är inte blyga med att säga att Q2 Booster är världens längst hållbara top coat. Den kan förlänga livstiden på ditt lackskydd upp till 12 månader vilket innebär att Q2 Mohs kan hålla i upp till 30 månader med hjälp av denna fantastiska produkt.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: GY1019

Recensioner

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

Quuzvc
Kod från Captcha-bild:

Dela

Dokument (0)