Hem » Gyeon Quartz » Gyeon Q2 Syncro

Gyeon Q2 Syncro

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Välj storlek:
1439,00 SEK
2119,00 SEK

Produktbeskrivning

Det mest avancerade lackskyddet för entusiaster och professionella bilvårdare. Den sofistikerade två-komponents formulan levererar fantastiska resultat med minimalt arbete. Q2 Syncro ger en mycket hal yta och makalös vattenavstötning. Med Q2 Mohs i basen skapas ett hårt, tåligt och hållbart skydd och med Q2 Skin, som är en tjock, flixibel topcoat, på toppen fås en väldigt hal och smutsavstötande yta.

Q2 Mohs är det hårdaste lackskyddet tillgängligt för den breda marknaden. Den extraordinära hårdheten och strukturen på lackskyddet bevarar glansen, lystern och resultatet av poleringen som gjordes innan applicering av lackskyddet. Lacken håller sig fin mycket längre och påverkas inte på samma sätt av det dagliga slitaget och underhållet av bilen. Kombinerat med halheten från Q2 Skin Topcoat blir resultatet en väldigt lättskött bil som blir mycket lättvättad och håller sig ren längre mellan tvättarna. 

Q2 Syncro är det mest avancerade lackskyddet Gyeon erbjuder till den breda marknaden. Målet är att ge en riktigt professionell upplevelse för alla som inte är Certified Detailers.

Tvåkomponents skyddet avslutas med appliceringen av Q2 Skin. En silika-baserad topcoat som ger exceptionell halhet och svårlagen hydrofobisk effekt. Trots totalt 3 lager lackskydd är ändå processen lätt då både basen och topcoaten är mycket lättarbetade. 

 

Åtgång: 30+50ml/ 1car
Hårdhet: 9H
Kontaktvinkel: >120'
PH-tålighet: 2-11
Tjocklek: 0,2 - 0,5qm
Hållbarhet: Minst 36 månader / 35 000 km

DURABILITY: 4/5
GLOSS: 5/5
BEADING: 4/5
HARDNESS: 5/5
SELF-CLEANING: 4/5

 

OBS! Detta lackskydd kräver god kunskap och erfarenhet. Om du känner dig osäker bör du välja ett enklare lackskydd som Q2 One eller Q2 CanCoat. Vi tar inte ansvar för resultatet vid felaktig användning. OBS! 

Läs mer

Art.nummer

Artnr: GY1078
Artnr: GY1083

Recensioner

Omdöme (1)

Syncro
Denna har jag nu hårdtestat ordentligt och kan varmt rekommendera den för dom som har lite mer erfarenhet.
Denna är inte så svår att applicera som ryktet säger då den innehöll den nya förbättrade mohs med längre härdtid så man har gått om tid när man applicerar tills att man behöver buffa av överflödet.

har endast kört med avfettning och foam på bilen och glansen samt avrinningen är fortfarande ruskigt bra efter 1.5år och 2000mil på Essingeleden. ska prova att lägga lite cure för att öka på skyddet runt hjulhus där man kört avfettning.
Roger
2019-08-16 00:25:07

Lämna ett omdöme

LMBdMs
Kod från Captcha-bild:

Dela

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  SPLENDORLEGA tar effektivt bort hårt ingrodd smuts och oxidation på fälgar, ä...
  79,00 SEK
 • Graderad flaska både i procent och delar. OBS! Trigger köps separat.
  19,00 SEK
 • Gyeon Quartz - Innovative Car Care
  NY UPPDATERAD VERSION 2019!!  Den redan tidigare fantastiska och enormt om...
  249,00 SEK
 • Mediumhård polerrondell med patenterat skum. Mycket hög kvalitet och lång hål...
  125,00 SEK
 • Dokument (1)