Hem » Gyeon Quartz » Snabbförsegling - Gyeon Q2M Wet Coat 500ml

Snabbförsegling - Gyeon Q2M Wet Coat 500ml

1 2 3 4 5
(3.9/5) Baserat på 35 betyg.
149,00 SEK

Produktbeskrivning

NY UPPDATERAD VERSION 2019!!

Den redan tidigare fantastiska och enormt omtyckta produkten Q2M Wet Coat har nu blivit ännu bättre. Den nya formulan ger 50% mer prestanda, hållbarhet och avrinning utan att för den skull påverka priset.

Q2M Wet Coat är unik produkt tillverkad för att ge bästa möjliga hydrofobiska effekt på enklast möjliga sätt. Oavsett om du har Gyeons keramiska lackskydd eller inte så kommer du få en fantastisk avrinning tack vare den här produktens otroliga SiO2 baserade formula. Ger fantastiska resultat på väldigt kort tid. Spraya helt enkelt bara på när bilen fortfarande är blöt och skölj sedan av, helt plötsligt har du en bil med betydligt bättre självrengörande egenskaper tillsammans med en riktigt fin lyster och glans. Står emot avfettning flera omgångar.

HÅLLBARHET: Upp till 12 veckor

SIO PROCENT: <5%

KONTAKTVINKEL: >90 grader

ÅTGÅNG: 100ML/bil

Råd vid användning: Stå INTE i solljus. Applicera inte på varm yta. Applicera mindre ytor åt gången och spola sedan av direkt. Spola med höggtryckstvätt, ej vanlig vattenslang.  

Läs mer

Art.nummer

Artnr: GY1071

Recensioner

Omdöme (2)

Grym produkt
Otroligt lättanvänd produkt som verkligen håller vad den lovar. Bara spraya på och spola av för ett grymt resultat som håller länge. Ger en riktigt schysst vattenavrinning och funkar även lika bra på rutorna, fälgarna osv som lacken. Testat på allt från nypolerade bilar till bilar som inte blivit tvättade på några år ungefär och får alltid ett grymt bra resultat &#128513; rekommenderas varmt! Kan tillägga att jag testat väldigt många andra wetcoat men Gyeons är definitivt min favorit &#9786;&#65039;
Mattias Westerlund
2019-09-10 12:23:18
Ger bra avrinning
Har inte provat så många olika märken av denna typ av medel därför får den en 4 för att jag kan inte säga att den är bäst.
Men bilen fick absolut bättre avrinning än innan. Bilen i sig är en 12 år gammal bil som har sätt sina bätttre dagar utan att ha blivit polerad eller behandlad under senaste åren. Men man ser skillnad på hur vattnet beter sig jämförelse med innan! Dock någon synbart mer glans fick den inte. Men att komma ihåg att bilen inte är speciellt behandlad innan.
Rekomenderar!
Caroline E-K
2019-09-01 15:26:50

Lämna ett omdöme

EE2D7n
Kod från Captcha-bild:

Dela

Dokument (1)

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Gyeon Quartz - Innovative Car Care
  Gyeon Q2M Bug & Grime är en stark och mycket effektiv insektsborttagare att...
  109,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  ALKALISK MULTIRENGÖRING FÖR FÄLGAR. POWER WHEEL är ett alkaliskt rengöringsme...
  från 389,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Sprayhuvud Resistent Trigger Pro MA-FRA. Passar till alkaliska medel. Passar...
  30,00 SEK
 • Gyeon Quartz - Innovative Car Care
  THE FIRST UNIVERSAL HYDROPHOBICITY-BOOSTING TOP-COAT Q2 är den perfekta lösni...
  769,00 SEK