Hem » Exteriör » Kalklösare » Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica
Omdöme (6)
Magiskt
Magiskt produkt när det kommer surtregn, kalkfläckar eller får tillbaka avrinningen på skyddet, kommit fram till att skumma på det med spruta är faktiskt bäst och den går att späda kraftigt med bra resultat ändå så blir inte alls dyrt. Ett av mina favoritschampon och använder det nog lite oftare än vad man behöver för jag gillar det så skarpt!
Martin
2021-02-03 14:06:20
Gör det inte många andra produkter gör
Kör denna ca 1 gång i månaden och håller lacken fin och fri från kalk. Återställer avriningen då man annars lätt kan tro att skyddet mattats av.
Luktar även ganska trevligt. Har en egen lukt så som alla medel har i Labos sortiment.
Funkat dessutom bäst av allt annat jag provat på duschväggarna här hemma i badrummet. 😎
Jonsson
2020-10-03 00:05:19
Nytt favoritschampo
Rengör fantastiskt bra. Och har en riktigt behaglig doft, dessutom. Mitt keramiska lackskydd är inte så väldigt gammalt, men jag märkte ändå en klar förbättring på avrinningen och glansen när jag använde Purifica första gången. Schampot kommer definitivt att vara en del i min underhållstvättrutin framöver.
Henric Johansson
2019-09-02 19:09:40
Återskakade av lackskydd
Helt underbart schampo, rengör lacken från föroreningar och kalk fläckar så att lacken får tillbaka sin avrinning /skydd man har. Den har helt utmärkt rengörings förmåga, märker skillnad efter bara en tvätt.
Hur noga man än torkar /blåser bilen så har man alltid någon vatten fläck kvar vilket man får bort med detta schampo
Lacken får tillbaka sin avrinning och blank djup i lack
Kristoffer
2019-08-20 15:02:15
Mitt favoritshampo av flera anledningar
Doften är underbar, det är relativt drygt särskilt om man använder det var 3e tvätt varvat med ett traditionellt shampo.

Fördelen är att det minimerar kalk osv om man har hårt vatten och det återställer en keramiskt behabdlad bil till nyskick.
Där är sånt ös i detta shampot så att man ser skillnad om man tvättar med detta eller ett vanligt shampo. Blir som om man duschat över med en qd för glansen i lacken återställs och blir helt ren istället för att maskeras av div kontaminering från vattnet eller som andra shampon inte klarar att rengöra.
En bra kombo är även att foama purifican som en prewash och sedan använda semper i hinken med tvätthandsken!
Jimmy
2019-08-15 22:07:54
Totalt 6 poster
Sida 1 av 2
1 2
Lämna ett omdöme

Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica

1 2 3 4 5
(4.1/5) Baserat på 118 betyg.
Välj storlek:
0+ 299,00 SEK
3+ 254,00 SEK
0+ 1098,00 SEK

Produktbeskrivning

Labocosmetica #Purifica är en unik produkt som saknar likheter i bilvårdsvärlden. Återupplivar keramiska lackskydd och ger en ny nivå av renhet och klarhet i lacken tack vare de unika djuprengörande egenskaperna.

Kalkföroreningar som är inbäddade i lacken, som blivit ett resultat av slarvig avtorkning efter tvätt, surt regn och saltiga vägar på vintern resulterar i försämrad avrinning/pärleffekt och glans på lackskyddet. #PURIFICA löser problemet till grunden, lösgör kalkfläckar, salt, surt regn och föroreningar från ytan och återställer skyddets kvalitéer & egenskaper som det hade när det var nytt. Detta underhålls-schampo med surt PH är en sann nyhet i bilvårdsvärlden, innehåller en mix av inbäddade ädla syror. Extremt innovativt så tar den bort den tunna filmen av kalk och smuts som försämrar avrinning, pärleffekt och glans på keramiskt lackskyddade ytor. #PURIFICA kan med fördel även användas på vaxade och förseglade ytor av andra slag då den inte angriper skyddet. Vill du ha maximal effekt och hållbarhet på ditt keramiska lackskydd, använd #Purifica regelbundet. Innehåller inget vax eller keramiska ämnen som påverkar avrinningen, den boost i avrinning du får kommer helt från att lacken blir så ren igen och att inga föroreningar förstör lackskyddet. 

Vi kan garantera att du kommer att se skillnad efter att ha använt den här produkten. Bilens lack glänser upp på ett helt annat sätt och det både känns och ser rent ut på en ny nivå vi inte sett i någon annan produkt. 

Går självklart att använda även om du inte har något lackskydd på bilen. 

#PURIFICA är framtagen i Mafras eget laboratorie. Detta är en av de produkterna Mafras kemister är abolut stoltast över. 

Ett bra tips om du har keramiskt lackskydd, är att använda #Purifica ungefär var fjärde tvätt för att hela tiden få maximal effekt av ditt lackskydd. Spädes olika beroende på vad det ska användas till. Vid vanlig underhållstvätt, blanda 1:60 i cirka 5L vatten. På hårt sittande kalkfläckar och både nedre delarna av bilen blanda 1:10. Om kalkfläckarna ändå inte går bort, använd #Energo.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB23
Artnr: LAB62

 Snabba leveranser

 Grym support

 Smidig betalning

Dokument (2)
Du kanske också är intresserad av
 • Work Stuff
  Tvätthandske i mikrofiber av mycket hög kvalitet.
  199,00 SEK
 • Work Stuff
  Tvättpad i mikrofiber av mycket hög kvalitet.
  189,00 SEK
 • En mycket populär och lättarbetad stor våfflad tvättsvamp. Mått: 20x15 cm
  18,00 SEK
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
    Unik världsnyhet från #Labocosmetica - patenterad textiltvätt med LUMINO...
  189,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Ny förbättrad formula!
  från 439,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Wash & Coat Schampo som ger fantastisk glans och avrinning.
  från 259,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Unikt fönsterputsmedel med extrem rengöring och klarhet
  169,00 SEK