Hem » Bilvårdsprodukter » Dekontaminering kaross » Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica

Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica

1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 45 betyg.
Välj storlek:
0+ 249,00 SEK
1+ 249,00 SEK
2+ 224,00 SEK
3+ 212,00 SEK
0+ 889,00 SEK
1+ 889,00 SEK

Produktbeskrivning

Kalkföroreningar som är inbäddade i lacken, som blivit ett resultat av mindre bra avtorkning efter tvätt, surt regn eller sommarstormar med mycket regn, resulterar i försämrad avrinning/pärleffekt på lackskyddet. #PURIFICA löser problemet till grunden, lösgör kalkfläckar, surt regn och föroreningar från ytan och återställer skyddets kvalitéer & egenskaper. Detta underhålls & nano-schampo med surt PH är en sann nyhet i bilvårdsvärlden, innehåller en mix av inbäddade ädla syror. Extremt innovativt så tar den bort den tunna filmen av kalk som försämrar avrinning, pärleffekt och glans på keramiskt lackskyddade ytor. #PURIFICA kan med fördel även användas på vaxade och förseglade ytor av andra slag då den inte angriper skyddet.

#PURIFICA är framtagen i Mafras eget laboratorie i samarbete med de främsta sportbilstillverkarna när nya modeller ska lanseras.

Ett bra tips om du har keramiskt lackskydd, är att använda #Purifica ungefär var fjärde tvätt för att hela tiden få maximal effekt av ditt lackskydd. Spädes olika beroende på vad det ska användas till. Vid vanlig underhållstvätt, blanda 1:60 i cirka 5L vatten. På hårt sittande kalkfläckar och annan hårt sittande förorening blanda 1:10 för just den ytan. Om det ändå inte går bort, använd #Energo.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB23
Artnr: LAB62

Recensioner

Omdöme (5)

Gör det inte många andra produkter gör
Kör denna ca 1 gång i månaden och håller lacken fin och fri från kalk. Återställer avriningen då man annars lätt kan tro att skyddet mattats av.
Luktar även ganska trevligt. Har en egen lukt så som alla medel har i Labos sortiment.
Funkat dessutom bäst av allt annat jag provat på duschväggarna här hemma i badrummet. 😎
Jonsson
2020-10-03 00:05:19
Nytt favoritschampo
Rengör fantastiskt bra. Och har en riktigt behaglig doft, dessutom. Mitt keramiska lackskydd är inte så väldigt gammalt, men jag märkte ändå en klar förbättring på avrinningen och glansen när jag använde Purifica första gången. Schampot kommer definitivt att vara en del i min underhållstvättrutin framöver.
Henric Johansson
2019-09-02 19:09:40
Återskakade av lackskydd
Helt underbart schampo, rengör lacken från föroreningar och kalk fläckar så att lacken får tillbaka sin avrinning /skydd man har. Den har helt utmärkt rengörings förmåga, märker skillnad efter bara en tvätt.
Hur noga man än torkar /blåser bilen så har man alltid någon vatten fläck kvar vilket man får bort med detta schampo
Lacken får tillbaka sin avrinning och blank djup i lack
Kristoffer
2019-08-20 15:02:15
Mitt favoritshampo av flera anledningar
Doften är underbar, det är relativt drygt särskilt om man använder det var 3e tvätt varvat med ett traditionellt shampo.

Fördelen är att det minimerar kalk osv om man har hårt vatten och det återställer en keramiskt behabdlad bil till nyskick.
Där är sånt ös i detta shampot så att man ser skillnad om man tvättar med detta eller ett vanligt shampo. Blir som om man duschat över med en qd för glansen i lacken återställs och blir helt ren istället för att maskeras av div kontaminering från vattnet eller som andra shampon inte klarar att rengöra.
En bra kombo är även att foama purifican som en prewash och sedan använda semper i hinken med tvätthandsken!
Jimmy
2019-08-15 22:07:54
Effektiv
Luktar riktigt gott, och är kanon för att få bort allt surt ifrån lacken innan du sen tvättar med Revitax eller Bath+ för att få ett bra skydd med avrinning.

Mikael Ekhaga
2019-08-15 13:26:20

Lämna ett omdöme

Dela

Dokument (2)

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Work Stuff
  Clean Hands Tire Applicator från Work Stuff är en suverän liten produkt som v...
  59,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Löser och eliminerar alla spår av insekter. Tar noggrant bort alla typer av s...
  89,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Wash & Coat Schampo
  från 249,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Trigger med ökad hållbarhet och tålighet mot petroleumbaserade produkter som ...
  51,00 SEK