Hem » Labocosmetica » Labocosmetica #Benefícia 3.0 1000ml

Labocosmetica #Benefícia 3.0 1000ml

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 27 betyg.
189,00 SEK

Flik1

#BENEFìCIA är en självaktiverande lackskyddsförbättrare baserad på flourpolymerteknologi & siloxaner som kickar in när produkten sköljs av med vatten, och avslutar Mafras "no-touch" system som börjar med #PRIMUS. #BENEFÌCIA stannar kvar på ytan lång tid, är resistent mot syra, fågelspillning, alkalier - även de starkaste som man finner i biltvättar, och även mot lösningsmedel. Den reducerar torktiden, vilket gör att smårepor kan reduceras då torkdukar inte behövs användas lika mycket. Den unika blandningen av flourpolymerer och siloxaner ger ytan ett snabbt skydd, lyster, silkeslen lotuseffekt med hög fantastisk avrinning och hydrofobisk finish. Mafras filosofi under utvecklingen av #BENEFìCIA har varit; Extremt lättarbetad och enkelt att korrigera vid eventuella misstag av användaren. "I FORGIVE YOU" teknologi. Skulle eventuella fläckar eller rinningar uppstå efter avsköljning på grund av felaktigt användningssätt som tex applicering i direkt solljus, på heta ytor etc, så kan detta enkelt korrigeras med en Spray Detailer.

#BENEFìCIA är ett resultat av forskning och tester i tätt samarbete med de mest prestiga sportbilstillverkarna vid framtagning av nya bilmodeller runtom i världen.

Sprayas på våt bil efter avspolning av schampo. Spraya max halva bilen åt gången eller ännu hellre panel för panel och skölj sedan av nedifrån och upp. Blanda #Beneficia 50% eller till och med upp till 30% med vatten. Använd inte i solen eller på varma ytor. Kan med fördel användas efter #Revita.

Spola av med högtryck, ej vanlig vattenslang.

Läs mer

Flik2

Artnr: LAB13

Flik3

Lämna ett omdöme

zmvhBY
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Flik4

Blogga om

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Högskummande förtvätt
  159,00 SEK
 • HP12 Högpresterande multifunktionellt rengöringsmedel som avlägsnar extrem sm...
  85,00 SEK
 • Favoriten HP12 har nu äntligen kommit i 4.5L förpackning! Högpresterande mul...
  480,00 SEK
 • Nanoglaze och försegling
  209,00 SEK
 • Dokument (1)