Hem » Labocosmetica » Labocosmetica #Benefícia 3.0 1000ml

Labocosmetica #Benefícia 3.0 1000ml

189,00 SEK

Produktbeskrivning

#BENEFìCIA är en självaktiverande lackskyddsförbättrare baserad på flourpolymerteknologi & siloxaner som kickar in när produkten sköljs av med vatten, och avslutar Mafras "no-touch" system som börjar med #PRIMUS. #BENEFÌCIA stannar kvar på ytan lång tid, är resistent mot syra, fågelspillning, alkalier - även de starkaste som man finner i biltvättar, och även mot lösningsmedel. Den reducerar torktiden, vilket gör att smårepor kan reduceras då torkdukar inte behövs användas lika mycket. Den unika blandningen av flourpolymerer och siloxaner ger ytan ett snabbt skydd, lyster, silkeslen lotuseffekt med hög fantastisk avrinning och hydrofobisk finish. Mafras filosofi under utvecklingen av #BENEFìCIA har varit; Extremt lättarbetad och enkelt att korrigera vid eventuella misstag av användaren. "I FORGIVE YOU" teknologi. Skulle eventuella fläckar eller rinningar uppstå efter avsköljning på grund av felaktigt användningssätt som tex applicering i direkt solljus, på heta ytor etc, så kan detta enkelt korrigeras med en Spray Detailer.

#BENEFìCIA är ett resultat av forskning och tester i tätt samarbete med de mest prestiga sportbilstillverkarna vid framtagning av nya bilmodeller runtom i världen.

Sprayas på våt bil efter avspolning av schampo. Spraya max halva bilen åt gången eller ännu hellre panel för panel och skölj sedan av nedifrån och upp. Blanda #Beneficia 50% eller till och med upp till 30% med vatten. Använd inte i solen eller på varma ytor. Kan med fördel användas efter #Revita.

Spola av med högtryck, ej vanlig vattenslang.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB13

Recensioner

Lämna ett omdöme

PGGf3
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Work Stuff
  Work Stuff gör några av världens bästa detailing borstar. Extrem kvalitet, hå...
  från 69,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  #Derma Cleaner är en koncenterad produkt med en balanserad formula som är gjo...
  165,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  #Primus har en starkt rengörande effekt samtidigt som den är skonsam mot bile...
  559,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Hyper Dressing för in- och utvändig plast
  194,00 SEK
 • Dokument (1)