Hem » Labocosmetica » Labocosmetica #Cupído 500ml

Labocosmetica #Cupído 500ml

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
209,00 SEK

Flik1

#CUPìDO kombinerar djup och lyster från Carnaubavax med skyddet från en Nanoförsegling, och försäkrar ett fint resultat med extremt lätt applicering. #CUPìDO nanoförsegling , baserad på en utvald mix siloxaner och silikondioxid, ger tack vare sin vidhäftning en excellent avrinning och pärleffekt även på metallytor. Skyddar minst 4 månader. Lättarbetad och efterlämnar en magnifik silkeslen effekt. #CUPÌDO kan användas på toppen av andra Nanoförseglingar, för att förbättra egenskaperna, men även som ensamt slutskydd i en poleringsprocess. #CUPìDO är helt fri från lösningsmedel och polymerer, ger en extremt hög lyster, glans & djup. Glänser upp alla polerade ytor såsom lack & glas.

Till skillnad från konkurrerande produkter innehåller inte #CUPìDO petroleum eller alkohol och kan med fördel användas på enlagerslacker, alltså på äldre solida klasssika bilar.

#CUPÌDO är framtagen i Mafras eget laboratorie i samarbete med de främsta sportbilstillverkarna när nya modeller ska lanseras.

Spraya produkten i en mikrofiberduk eller direkt på lacken och sprid ut i ett jämnt lager. Torka direkt av med en annan ren mikrofiberduk. Kan läggas i 2 lager för ännu bättre effekt och hållbarhet efter cirka 15-20 minuter. Applicera inte i direkt solljus eller på varm yta.

Läs mer

Flik2

Artnr: LAb15

Flik3

Lämna ett omdöme

qx4E
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Flik4

Blogga om

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Favoriten HP12 har nu äntligen kommit i 4.5L förpackning! Högpresterande mul...
  480,00 SEK
 • Extra skydd för förseglingar och vax
  189,00 SEK
 • En väldigt bra snabbverkande lågaromatisk kallavfettning som löser asfalt, tj...
  65,00 SEK
 • En mycket populär och lättarbetad stor tvättsvamp. Mått: 20x15 cm
  15,00 SEK
 • Dokument (1)