Hem » Labocosmetica » Labocosmetica #Hydra 500ml

Labocosmetica #Hydra 500ml

194,00 SEK

Produktbeskrivning

#HYDRA är en multidressing med ett brett användningsområde specifikt för interiör & exteriör användning. Lätt att applicera och täcker optimalt. #HYDRA ger ett excellent skydd mot tvätt, även kemikalier. Flourpolymerer ger ett gott skydd ca 3 månader mot UV-strålar, som bryter ner och bleker plast, vinyl, läder och acrylmaterial. Återskapar färgen och kladdar ej. #HYDRA motstår fläckar och skyddar effektivt mot vatten och smuts, och ger ett excellent skydd och hydrofobisk effekt. #HYDRA är vattenbaserad och innehåller inga lösningsmedel eller silikoner. Lämnar inga fläckar eller rester efter sig.

#HYDRA är framtagen i Mafras eget laboratorie i samarbete med de främsta sportbilstillverkarna när nya modeller ska lanseras.

Beroende på vilken glans man vill ha kan Hydra blandas olika. Om man är ute efter mycket glans så kan den användas rent. Kan blandas upp till 1:5 för en mattare yta med "ny-look". För ultimat hållbarhet så applicera Hydra i två lager. Kan användas på plast både invändigt, utvändigt och även på däcksidor.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB11

Recensioner

Lämna ett omdöme

UByRL3
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • 199,00 SEK
 • #Derma Cleaner är en koncenterad produkt med en balanserad formula som är gjo...
  165,00 SEK
 • Deo Cube är en serie bilparfymer med lite annorlunda design. En liten glaskub...
  41,00 SEK
 • Wash & Coat Schampo
  219,00 SEK
 • Dokument (1)