Hem » Labocosmetica » Labocosmetica #Purifica 1000ml

Labocosmetica #Purifica 1000ml

239,00 SEK

Produktbeskrivning

Kalkföroreningar som är inbäddade i lacken, som blivit ett resultat av mindre bra avtorkning efter tvätt, surt regn eller sommarstormar med mycket regn, resulterar i försämrad avrinning/pärleffekt på lackskyddet. #PURIFICA löser problemet till grunden, lösgör kalkfläckar, surt regn och föroreningar från ytan och återställer skyddets kvalitéer & egenskaper. Detta underhålls & nano-schampo med surt PH är en sann nyhet i bilvårdsvärlden, innehåller en mix av inbäddade ädla syror. Extremt innovativt så tar den bort den tunna filmen av kalk som försämrar avrinning, pärleffekt och glans på keramiskt lackskyddade ytor. #PURIFICA kan med fördel även användas på vaxade och förseglade ytor av andra slag då den inte angriper skyddet.

#PURIFICA är framtagen i Mafras eget laboratorie i samarbete med de främsta sportbilstillverkarna när nya modeller ska lanseras.

Ett bra tips om du har keramiskt lackskydd, är att använda #Purifica ungefär var fjärde tvätt för att hela tiden få maximal effekt av ditt lackskydd. Spädes olika beroende på vad det ska användas till. Vid vanlig underhållstvätt, blanda 1:60 i cirka 5L vatten. På hårt sittande kalkfläckar och annan hårt sittande förorening blanda 1:10 för just den ytan. Om det ändå inte går bort, använd #Energo.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB23

Recensioner

Lämna ett omdöme

QedX
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • NY UPPDATERAD VERSION 2019!! Den redan tidigare fantastiska och enormt omtyc...
  149,00 SEK
 • Världens mest koncentrerade schampo!! Ett extremt koncentrerat och därmed ek...
  149,00 SEK
 • Hyper Dressing för in- och utvändig plast
  194,00 SEK
 • Skumspruta att ansluta till tryckluft. Blanda kem med vatten i tanken och kop...
  3619,00 SEK
 • Dokument (1)