Hem » Konsumentprodukter » Bilschampo » Labocosmetica #Revita 4500ml

Labocosmetica #Revita 4500ml

0+ 1489,00 SEK
1+ 1489,00 SEK

Flik1

Äntligen är en av våra absoluta storsäljare här i större förpackning!

#REVITA är nästa generations neutrala "Wash & Coat" schampo för att tvätta, försegla och förlänga skyddet på redan applicerade lackskydd. På obehandlade ytor så ges en blank och skyddande yta, jämförbar med en nano-yta, i minst 4 månader. Med excellenta rengöringsegenskaper och bra glid/smörjande effekt så vidhäftar #REVITA bra och efterlämnar en extremt hög hydrofobisk och silkeslen yta. Produkten är mycket kostnadseffektiv med hög utspädningshalt 1:100 (30mg är tillräckligt för att tvätta och skydda en normalstor bil) #REVITA skiljer sig från andra liknande produkter på marknaden då den innehåller en solubiliserad blandning siloxaner som snabbt vidhäftar ytan och ger ett fantastiskt skydd (mot väder, kemikalier och även fågelspillning) och silkeslen effekt. Bra skum och trots att produkten är neutral så är rengöringseffekten bra. Den påverkar inga nano-keramiska skydd som är applicerade på glasrutorna och efterlämnar inga rester eller rinningar.

Blandas 1:100-1:200 i en hink med cirka 5L vatten. För absolut bästa resultat, använd #Revita i Foam Lance vid applicering på bilen. I Foam Lance blanda 1:10 i flaskan.

Använd inte i solen eller på varma ytor. Applicera max halva bilen åt gången. Produkten får inte torka på lacken. Spola av med högtryckstvätt, ej vanlig vattenslang.

Läs mer

Flik2

Artnr: LAB37

Flik3

Lämna ett omdöme

dsHa
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Flik4

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • DJUP GLANS - SILKESEFFEKT - VATTENAVSTÖTANDE Spléndida från Mafra är ett hel...
  459,00 SEK
 • Graderad flaska både i procent och delar. OBS! Trigger köps separat.
  19,00 SEK
 • Komplett kit för rengöring, underhåll & skydd för din bils läderinredning. Ge...
  625,00 SEK
 • PULIMAX - superkoncentrerad är speciellt framtagen för att rengöra alla typer...
  från 346,00 SEK
 • Dokument (1)