Hem » Labocosmetica » Labocosmetica #Revita 500ml

Labocosmetica #Revita 500ml

1 2 3 4 5
(4.1/5) Baserat på 36 betyg.
219,00 SEK

Flik1

#REVITA är nästa generations neutrala "Wash & Coat" schampo för att tvätta, försegla och förlänga skyddet på redan applicerade lackskydd. På obehandlade ytor så ges en blank och skyddande yta, jämförbar med en nano-yta, i upp till 4 månader tillsamnans med #Beneficia. Med excellenta rengöringsegenskaper och bra glid/smörjande effekt så vidhäftar #REVITA bra och efterlämnar en extremt hög hydrofobisk och silkeslen yta. Produkten är mycket kostnadseffektiv med hög utspädningshalt 1:100 (30mg är tillräckligt för att tvätta och skydda en normalstor bil) #REVITA skiljer sig från andra liknande produkter på marknaden då den innehåller en solubiliserad blandning siloxaner som snabbt vidhäftar ytan och ger ett fantastiskt skydd (mot väder, kemikalier och även fågelspillning) och silkeslen effekt. Trots att produkten är neutral så är rengöringseffekten bra. Den påverkar inga nano-keramiska skydd som är applicerade på glasrutorna och efterlämnar inga rester eller rinningar.

Blandas 1:100-1:200 i en hink med cirka 5L vatten. För absolut bästa resultat, använd #Revita i Foam Lance vid applicering på bilen. I Foam Lance blanda 1:10 i flaskan.

Använd inte i solen eller på varma ytor. Applicera max halva bilen åt gången. Produkten får inte torka på lacken. Spola av med högtryckstvätt, ej vanlig vattenslang. Bäst glans och avrinningseffekt har du dagen efter applicering. 

Läs mer

Flik2

Artnr: LAB12

Flik3

Lämna ett omdöme

VGdM
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Flik4

Blogga om

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Högpresterande förvättmedel med glanseffekt. En väldigt modern och genomarbe...
  389,00 SEK
 • Alkalisk fälgtvätt från Mafras proffssortiment. Extremt effektiv på all typ ...
  129,00 SEK
 • Q2 View är en glasbehandling med fantastiska egenskaper. Hydrofobisk och själ...
  319,00 SEK
 • Dekontaminerngsschampo, kalkborttagare och underhåll för keramiska lackskydd
  239,00 SEK
 • Dokument (1)