Hem » Bilvårdsprodukter » Lackskydd » Labocosmetica SAM 30ml + HPC 30ml

Labocosmetica SAM 30ml + HPC 30ml

1 2 3 4 5
(3.9/5) Baserat på 124 betyg.
1007,20 SEK Ord. Pris (1259,00 SEK)

Produktbeskrivning

#SAM + HPC är ett tvålagers kermiskt lackskydd för dig som vill ha ultimat glans, smutsavstötning och hydrofobisk effekt. 

80/20 står för att SAM produkten innehåller 80% kemiskt skydd och 20% fysiskt skydd. HPC som är Top Coaten är ett 100% kemiskt skydd.

Ett skydd som till stor del är kemiskt innebär att den står emot kemikalier väldigt bra och att det står emot insekter och fågelspillning bra. Några andra egenskaper som kännetecknar ett kemiskt skydd är mycket glans, grym avrinning, smutsavstötning och att lacken blir hal efter applicering. Ett skydd som är till största del kemiskt är också oftast lättare att applicera vilket gör den typen av skydd mest lämplig för entusiaster.

Den fysiska delen hjälper till att skydda mot fysiskt slitage som nötning med tvättsvampar, tvättborstar och liknande.

Dessa produkter är alltså till största del kemiska skydd, vilka är de egenskaperna som de flesta entusiaster är ute efter. En galet trevlig glans, vatten som dansar av och en smidig applicering. SAM för sig självt är fantastiskt men när den dessutom toppas med HPC som ger en häftig 3D glans och ännu mer hydrofobisk effekt blir det ett sanslöst resultat som verkligen får lacken och färgen att "poppa".

När denna produkten togs fram så testades den i de tuffaste klimaten runt om i världen. I Dubai för den extrema värmen och sandstormarna, i Dehli och Manila för de hemska luftföroreningarna och den fuktiga värmen, i Moskva och Göteborg för kylan och saltet på vägarna och i andra länder runt om i europa med mer normala förhållanden. Genom dessa grundliga tester har snittet för hållbarheten för SAM och HPC tillsammans uppskattats till runt 6000mil (60000km).

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB52

Recensioner

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

Dela

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Avlägnsar hårt sittande kalkfläckar och surt regn
  127,20 SEK
  ( 159,00 SEK)
 • Work Stuff
  Vi har satt ihop ett paket med alla sorters Detailing Brushes från Work Stuff...
  715,20 SEK
  ( 894,00 SEK)
  Slut i lager
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Koncentrerat alkaliskt högskummande förtvättsmedel
  från 179,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Neutralt och superkoncentrerat högskummande schampo
  från 195,00 SEK