Hem » Bilvårdsprodukter » Dekontaminering kaross » Flygrostlösare - Labocosmetica #Sidero

Flygrostlösare - Labocosmetica #Sidero

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 43 betyg.
Välj Storlek:
189,00 SEK
1095,00 SEK

Produktbeskrivning

NYHET!  Neutral flygrostlösare för fälgar och kaross med unika egenskaper i gelform. Särskilt lämplig för kraftiga påslag av flygrost.

Denna nya fantastiska produkt från Labocosmetica är en multifunktionell produkt med tre huvudsakliga egenskaper. Förutom supereffektiv flygrostlösare så löser den även kalkföroreningar från lack och fälgar och övrig kaross. Den tredje egenskapen är att tvätteffekten är kraftigt uppgraderad vilket leder till att #Sidero löser allmän smuts och fet trafikfilm betydligt bättre än andra neutrala flygrostlösare. #Sidero är uppbyggd på F.R.G Technology - Fluid Reverse Gel - vilket innebär att produkten vidhäftar och rinner inte av även om du blandar ut produkten med vatten. Den är smidig att spraya ut med trigger även i koncentrat trots att det är gel-form. Lukten är mycket angenäm och betydligt mildare än sin föregångare P-ray. #Sidero är dessutom extra säker att använda i varmare klimat och på sommaren - torkar långsammare - I Forgive You Technology precis som alla andra produkter i Labocosmeticas sortiment. 

Alla dessa egenskaper tillsammans ger ett fantastiskt tvättresultat - Triple Action - ger ett extra glänsande slutresultat då både inbäddade kalkföroreningar och rostpåslag löses upp. Denna produkt är perfekt att använda som dekontaminering före tex en polering eller som underhållstvätt av fordon. Den är väldigt koncentrerad och har 30% högre aktivhalt och tvättegenskaper än sin föregångare. Precis som andra liknande produkter skiftar #Sidero till lila/vilolett färg när den löser upp flygrost/ järnoxid. Om man har mycket kalkföroreningar och mineraler på lacken/fälgar kan färgen skifta åt det gröna / bronsefärgade hållet.

 

Produkten är säker på alla typer av fälgar - iaktag dock försiktighet på omlackerade eller bättringslackerade fälgar , tex  1K färg eller annan typ av färg med sämre kvalitét än originallack.

Dosering:

Massor flygrost: Outspädd

Underhållstvätt: 1:1 - 1:4 med vatten.

 

Gör så här: Applicera nedifrån och upp på lacken / karossen / fälgar. Vänta några minuter , Skölj sedan av - helst med högtryckstvätt. Låt aldrig produkten torka in helt.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB83
Artnr: LAB90

Recensioner

Omdöme (2)

Dunder!
Testade denna idag på fälgar samt typ hela bilen. Utspädd 1:3 o tog allt! :D
Gillar föregångaren P-ray väldigt mycket. Men mer kräm i denna trots mer utspädd!
Lukten är markant mycket trevligare o känns inte flygrostlösare o hela garaget!
Bäst i test.
JJ
2021-04-24 20:15:02
Sjuuukt bra!
Mina höga förväntningar infriades..det var klipp i denna!
Butikens svar:
Härligt att höra! Tack / CD
Martin
2020-11-10 18:03:56

Lämna ett omdöme

Dela

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Work Stuff
  En ny microfiberduk från Work Stuff som klarar av alla uppgifter. Oavsett om ...
  269,00 SEK
 • Work Stuff
  Work Stuff Storm Wash Mitt är en tvätthandske i microfiber av mycket hög kval...
  199,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Triggermunstycke till 500ml tomflaska. 
  23,00 SEK
 • Lake Country Manufacturing
  Microfiberrondell av absolut högsta kvalitet och med lång hållbarhet. Finns i...
  från 129,00 SEK