Hem » Labocosmetica » Prepareringsvätska - Labocosmetica #Veritas 1000ml
Omdöme (0)
Lämna ett omdöme

Prepareringsvätska - Labocosmetica #Veritas 1000ml

1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 22 betyg.
295,00 SEK

Produktbeskrivning

#Veritas är produkten du använder innan applicering av lackskydd för att säkerställa att ytan är ren och helt fri från fett, oljor och smörjmedel från polermedel eller schampo. Den här produkten kan inte jämföras med IPA eller ytdesinfektionsmedel som köps på Apotek och liknande, det här är en produkt som är tillverkad och framtagen just för billack och inte något helt annat. Vi blir gång på gång förvånade av att folk snålar på just detta momentet som är ett av de absolut viktigaste vid polering och lackskydd. Använd produkter som är avsedda för rätt ändamål. Det gör skillnad, vi lovar! 

#Veritas innehåller utöver alkohol även tre olika sorters lösningsmedel och tvättensider för att boosta på rengöringen ytterligare och att garantera en 100% ren yta utan några efterlämningar efter prepareringsvätskan som IPA och ytdesinfektionsmedel ofta kan göra. Denna produkt är stark nog att ta bort de mest hållbara fyllningsmedlena (fillers) som kan finnas i polermedel. Det gör att den även är perfekt till att kontrollera polerresultatet och att avslöja eventuella missar eller defekter vid polering som polermedlet gömmer, då kan du kan garantera att inga repor eller hologram kommer att komma fram längre fram efter några tvättar. 

För att få ut maximal hållbarhet av ditt vax eller lackskydd bör du alltid använda #Veritas innan applicering så skyddet fäster så bra som möjligt i lacken.

#VÉRITAS är framtagen i Mafras eget laboratorie i samarbete med de främsta bilvårdsfirmorna i världen.

Kan användas rent eller blandas upp till 1:4 med vatten När den används rent, spraya i mikrofiberduken och torka ytan. När den är blandad, spraya direkt på lacken och torka sedan av.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB01

 Snabba leveranser

 Grym support

 Smidig betalning

Dokument (2)
Kunder som köpt denna vara har även köpt
 • Work Stuff
  En mycket mångsidig duk med två släta sidor, sömmlösa kanter och riktigt fin ...
  399,00 SEK
 • Mafra Maniac Line
  Superhydrofobisk och otroligt blank snabbförsegling med Si02-teknologi.
  249,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Alkalisk fälgrengöring för regelbunden användning.
  89,00 SEK
 • Tvättmedel för husbilar & husvagnar. Tar bort svarta ränder!
  269,00 SEK