Hem » Exteriör » Bilschampo » Maniac Ceramic Shampoo 500ml
Omdöme (0)
Lämna ett omdöme

Maniac Ceramic Shampoo 500ml

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
219,00 SEK

Produktbeskrivning

Mafra Maniac Line - CERAMIC SHAMPOO

Skyddande och förseglande bilschampo med Si02-teknologi.

 • 3 i 1: Tvättar, förseglar och skyddar i upp till 90 dagar.
 • Innehåller Si02, superhydrofobiska keramiska polymerer som binder till ytan och skapar en skyddande hinna som står emot både alkaliska och sura medel.
 • Ger den behandlade ytan självrengörande, hydrofobiska egenskaper så att bilen håller sig ren längre.
 • Schampot lämnar en silkeslen yta och otrolig glans som kan mäta sig med vax på burk.
 • Skapar ett lubricerande, balanserat skum som hjälper till att ta bort smuts på ett säkert sätt. (Väldigt bra skum för ett keramiskt schampo)
 • Går utmärkt att använda både på obehandlade bilar och bilar med lackskydd eller vax. Schampot stärker effekten av lackskyddet och ökar livslängden.

 

Rekommendationer: Se till at ytan är sval och att bilen inte står i direkt solljus. Vi rekommenderar tvåhinks-metoden. En hink med schampo och en hink med rent vatten för att skölja tvätthandsken. Börja med att förtvätta bilen med exempelvis ?Foam Gun Prewash? för att få bort det värsta smutset. Det ger bättre resultat av schampot och mindre risk för repor vid schamponeringen.

Bruksanvisning: Handtvätt i hink: Häll i 4 kapslar med Ceramic Shampoo i en hink och använd det som ett vanligt schampo, börja uppifrån och jobba dig nedåt på bilen. Använd gärna en mjuk mikrofiberhandske. Vill du öka effekten ytterligare kan du blanda schampot 1:5 i en sprayflaska och spraya direkt i svampen/handsken. Tvätta i så fall bilen i sektioner och spola av omgående så det inte torkar in. Spola sedan av bilen och torka med mikrofiberduk av hög kvalitet.

Foam Lance: Handtvätta först bilen med Neutral Foam Shampoo så lacken är ren. Blanda sedan Ceramic Shampoo 1:3 i foam lance flaskan och applicera över hela bilen. Vänta minst en minut och spola sedan av med högtryck uppifrån och ned. Torka bilen med mikrofiberduk av hög kvalitet.
TIPS: För att maximera effekten och hållbarheten av Cermic Shampoo rekommenderar vi att dekontaminera bilen ordentligt innan med exempelvis Iron Remover. Det kommer göra att Si02 polymererna fäster bättre på lacken.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: MF67

 Snabba leveranser

 Grym support

 Smidig betalning

Kunder som köpt denna produkten har även köpt
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Tvättpad med två olika sidor i mikrofiber.
  129,00 SEK
 • Mafra Maniac Line
  Mycket koncentrerad och kraftfull skummande förtvätt.
  179,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Snabbförsegling som ger grym avrinning och glans på nolltid. Labocosmetica...
  269,00 SEK
 • Menzerna One step polish är är ny unik produkt som gör 3 in 1 arbete. Rubbar,...
  686,25 SEK