Hem » Covid-19 dödare » Mafra Sanitize Batsan 2.0

Mafra Sanitize Batsan 2.0

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Välj storlek:
239,00 SEK
2625,00 SEK
572,00 SEK

Produktbeskrivning

Dekontaminering av virus och bakterier idealisk för alla arbetsmiljöer och fordon

De aktiva ingredienserna möter kraven enligt EN14476 internationella virusaktivitetstester gjorda i externa oberoende laboratorier ackriditerade enligt ISO 17025: 2005.

BATSAN 2.0 garanterar effektiv rengöring och sanering på alla ytor förorenade med biofilm, biologiskt och organiskt material och andra fettföroreningar. Produkten kräver inte sköljning och kan användas efter rengöring av ytor med andra rengöringsmedel. Den korroderar inte, fläckar inte och lämnar inga rester  i rörledningar. BATSAN 2.0 kan användas för att säkra arbetsplatser i sanitära och icke-sanitära miljöer där det krävs en hög hygiennivå: kollektivtrafik, ambulanser, kontor, industri, lager, verkstäder, bostadsrätter, gym, och offentliga platser som sjukhus, barer, snabbmatställen, restauranger mm och överallt där användningen av alkoholhaltiga och klorerade produkter inte rekommenderas. 

Fördelar: Aktiv produkt. Lämnar inga rester och torkar utan att lämna sträck och fläckar. Täpper inte till munstycken på elektriska eller pneumatiska maskiner. Intehåller inte fenoler, aldehyder, halogener eller andra aktiva organiska metalliska i ingredienser. Fräter inte på ytor som det kommer i kontakt med och den rekommenderas för användning i fordons- och restaurangindustrin. Används med manuella eller elektriska system för att finfördela eller förånga. Kan användas efter andra tvättmedel. Tack vare dess snabba verkan kan den användas för att säkra en förorenad arbetsplats eller fordon innan en arbetare går in i utrymmet. Den är mycket effektiv vid eliminering av biologiska ämnen och biofilmer, till exempel i bilar, toaletter, soptunnor, på kontor, hemma, på tyger, heltäckningsmattor mm. 

Bruksanvisning:

Blanda lösningen med kallt vatten. Späd 1:10 för arbetsskydd i miljöer där smittade personer har vistats. Späd 1:20 i sanitära och icke-sanitära utrymmen för hög hygiennivå eller för preventiv behandling av hårt nedsmutsade ytor. Späd 1:30 i sanitära och icke-sanitära utrymmen för regelbunden rengöring och lätt nedsmutsade ytor. Späd 1:50 som tillsats vid golvrengöring på industriella och allmänna utrymmen. 

Läs mer

Art.nummer

Artnr: H1057
Artnr: P1147
Artnr: P1148

Recensioner

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

Dela

Andra varor från samma varugrupp

 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Omedelbar djuprengöring för flertalet ytor för att döda bland annat Covid-19 ...
  från 89,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  SUPERFICI har tagits fram för att uppnå en snabb djuprengöring och desinfekti...
  från 96,00 SEK
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  SUPERFICI har tagits fram för att uppnå en snabb djuprengöring och desinfekti...
  från 96,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  PULIMAX - superkoncentrerad är speciellt framtagen för att rengöra alla typer...
  från 363,00 SEK
 • EKOLOGISKT RENGÖRINGSMEDEL FÖR ROTORJET ELLER TORNADOR. PULIMAX EWO är ett ...
  345,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Koncentrerat rengöringsmedel för alla ändamål.
  från 129,00 SEK