Hem » Färdiga bilvårdspaket » Tvättpaket - Labocosmetica Ultimate
Omdöme (1)
Fantastiska produkter
Ett underbart tvättpaket. Bilvård blir både roligt och änkelt. Bilen blir skinande ren samtidigt som Revitax och Beneficia ger en fin vattenavstötande effekt. Den hydrofobiska ytan gör det väldigt lätt att tvättat bilen nästa gång.

Jag beställde med Semper från Labocosmetica till detta paket. Efter jag använt Advanced Degreaser, Primus och Sidero vill jag tvätta med ett helt neutralt champo innan jag använder ett keramiskt champo. Man kan se det som att jag använder Semper för att tvätta bort dem rengörande kemikalierna. Om jag missat något i avsköljningen, så blir det ett extra steg för att vara säker på att få bort alla rengörande medel innan jag börjar med keramiskt baserade medel. Dem keramiskt baserade använder jag för att skydda lacken och få hydrofobisk effekt, men då skall allt vara rent under. Därför använder jag Semper som ett extra mellansteg.
Rätt eller fel, om det är nödvändigt eller bara överkurs, det får ni själva avgöra. Men så tänker jag!

Frasse
2021-02-04 19:20:34
Lämna ett omdöme

Tvättpaket - Labocosmetica Ultimate

1 2 3 4 5
(4.4/5) Baserat på 45 betyg.
1385,00 SEK

Produktbeskrivning

Det ultimata tvättpaketet för dig som vill ha massor med glans, avrinning och en riktig djuprengöring för lacken. 

Med det här paketet kommer din bil bli fri från asfalt, flygrost och kalk och dessutom få ett skydd som håller i flera månader med en häpnadsväckande glans och vattenavstötning.  Allt i det här paketet kan med fördel användas under den första tvätten för att verkligen få bilen grundligt ren innan man använder skyddande produkter som #Revita och #Beneficia. Använd produkterna i ordningen de står nedan. När du använt #Sidero och #Purifica en gång räcker det att använda det ungefär var fjärde månad för att hålla bilen fri från föroreningar. Den här tvättprocessen är så maxad det bara kan bli och ger verkligen ett sanslöst resultat för att bara vara en tvätt. 

Innehåller:

Advanced Degreaser 1L: Löser asfalt och tjära effektivt och enkelt. 

Labocosmetica #Primus 1L: Koncentrerad alkalisk avettning som tar insekter och all övrig smuts som kan finnas på lacken. Används alltid som förtvätt oavsett säsong. 

Labocosmetica #Sidero 500ml: Järnlösare i gel-form som mycket effektivt och lätt löser flygrost och järnpartiklar på lack och fälgar. 

Labocosmetica #Purifica 1L: Syrabaserat schampo som löser kalk, surt regn och föroreningar i lacken. 

Labocosmetica #Revita 500ml: Ett otroligt Si02- (keramiskt) baserat schampo som ger underbar glans och vattenavstötning som håller i ett par månader. 

Labocosmetica #Beneficia 1L: En så kallad spray and rinse sealant baserad på flourpolymerer och siloxaner. Ger en otroligt hal yta precis som om bilen vore nyvaxad och ännu mer vatten- och smutsavstötning. #Revita och #Beneficia ger tillsammans en hållbarhet på cirka 3-4 månader och håller mot många avfettningar. 

Labocosmetica Super Dryer 60x80cm: En fantastisk microfiberduk som gör torkningen till en barnlek. 

Ordinare pris 1539kr, paketpris 1385kr. 

Läs mer

Art.nummer

Artnr: TP-U

 Snabba leveranser

 Grym support

 Smidig betalning