2018-07-06 09:50

Att se denna djungel av produkter kan vara överväldigande till en början om man inte känner igen sortimentet. Ett tips är att kolla Topplistan där våra mest sålda och omtyckta produkter bland våra webbshopskunder finns med. Vi har även satt ihop den här listan med våra egna personliga favoriter hos oss anställda för att kanske kunna göra valet lite enklare. Att bara välja tre produkter var självklart otroligt svårt men vi gjorde vårt bästa och lade till en liten motivering!

Christopher Durefelt (CEO):

- Labocosmetica #Perfecta - "Grym blänka och halhet med minimalt jobb, går inte att misslyckas."

- Mafra Cromobrill - "Dräparen när inte något annat tar, en räddare i extrema situationer." 

- Mafra Polish Express - "En storsäljande klassiker som varit med ett bra tag nu men som fortfarande håller fantastisk standard även mot alla de nya moderna Si02-schampona, den var verkligen före sin tid."

Jacob Clarén (Innesälj och marknadsföring)

- Labocosmetica #Perfecta - Kan bara hålla med Christopher, blev direkt kär i #Perfecta första gången jag testade den när man kände ytan den skapade på lacken. Gillar också hur smidig den är som torkstöd."

- Gyeon Q2M WetCoat - "En produkt som är svår att förstå och verkligen tro på förrens man testat den själv, det är verkligen magi på flaska. Så otroligt lite jobb och så sanslöst resultat"

- Gyeon Q2M SilkDryer - "Också en produkt som måste upplevas för att själv förstå hur grym den är, ett drag är verkligen allt som krävs. Halverar tiden på torkningen jämfört med tex det klassiska sämskskinnet."

Stefan Svensson (Säljare Östergötland och Småland)

Mafra Supermafrasol - "En mycket kraftig och mångsidig produkt som går att använda till många olika saker beroende på blandning. Fälgtvätt, oslagbar till insekter, motortvätt, avfettning, golvskur etc." 

Mafra Cromobrill: "En riktig problemlösare på fälgar med hårt inbränd smuts, tar det som inget annat tar."

Mafra P-Ray: "En produkt som sparar mycket tid och energi både i tvätthallen och vid efterföljande polering. Ersätter mer eller mindre leran och är helt säker på alla material vilket gör oss säljare lugnare. Det blev lite av en revolution inom tvättbranschen när dessa typer av produkter kom"

Joakim Westhoff (Säljare Skåne, Halland och Småland)

Labocosmetica #Revita - "Fantastisk avrinning och djup glans med lång hållbarhet. Det är otroligt vilka resultat man kan få med bara ett schampo, använder man #Revita försvinner behovet av det klassiska vaxet mer eller mindre helt. När vi fick se demonstrationen av #Revita första gången hos Mafra var jag såld direkt."

Labocosmetica #Beneficia - "#Beneficia ovanpå #Revita ger en superb avrinning i värdlsklass. Denna produkt används flitigt på min försäljningsbil för att hålla den riktigt blank och lättskött, bilen blir knappt skitigt längre. "

Mafra Power Wheel - Otroligt bra fälgtvätt som även passar utmärkt mot flugor, som motortvätt och i dörrvalsar. En riktig storsäljare för mig!"

Andreas Alzén (Säljare Västra Götaland)

Mafra Polish Express - "En favorit sedan länge både för mig och hos mina företagskunder. Det har kommit mycket nya schampon sista åren men Polish Express ger fortfarande en svårslagen glans och halhet på lacken."

Mafra Jedy Super Foam - "Vår mest kraftfulla högskummande alkalie. Grym rengöring, ger bra glans och doftar gott. Funkar lika bra till bil som lastbil som grävsmaskin."

Mafra Fast Cleaner - "Ännu en klassiker med väldigt brett användningsområde, ett måste att alltid ha i bilen redo vid nödfall som tex fågelskit på lacken"

 

Sedan har vi vår allas favorit, produkternas produkt, Mafra HP12. Ska du ha en produkt som gör allt (så gott som i alla fall) så är det HP12 du ska ha. Listan på vad vi och våra kunder använder HP12 till kan göras hur lång som helst. Du kan i stort sett tänka så här: Är det något som är smutsigt? Använd HP12! En av sakerna som gör den så fantastisk är att den är PH-neutral vilket gör att du kan använda den på alla material och underlag. Några exempel på vad det kan användas till:

Insektsborttagning, fägtvätt, ta bort fågelspillning, motortvätt, rengöra verkstadsgolv, rengöra allt smutsigt med olja och fett, tvätta cross och motorcykel, tvätta husfasad, rengöra köksluckor och köksfläkt, tvätta utemöbler, rengöra lackeringsboxar, städa badrum, rengöra grill, ugn och stekplattor, tvätta gräsklippare, ta bort svarta ränder på husvagnar/husbilar, rengöra skinnklädsel, tvätta båt, ta bort dieselsot, etc etc... En produkt man helt enkelt inte kan leva utan när man väl har börjat använda det, och våra kunder håller med!

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
RFDC
Kod från Captcha-bild: