Om oss

Ända sedan 2002 har vi på CD Bilvårdsprodukter AB levererat bilvårdsprodukter av högsta kvalitét. Vi brukar säga att vi är det "lilla företaget med den stora kunskapen". Vi sätter alltid kunden främst och ser till så att ni köper det ni behöver och inget annat. Bästa supporten och trevliga människor-det är vad ni möter när ni blir kund hos oss. 

Idag är vi ett väletablerat företag inom fordonseftermarknaden. Förutom ett fullsortiment av exklusiva bilvårdsprodukter för proffs & konsument så har vi även ett komplett sortiment av utrustning för bilrekondare, biltvättar och åkerier. Högtryckstvättar, skensystem, dammsugare, lansar, kem- och högtrycksslangar etc. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om detta sortimentet. 

Vi har rullande butiker som täcker en stor del av landet. Detta för att ge er bästa service direkt på plats. För konsument och även företagaren så är vår populära webshop alltid öppen. Har ni vägarna förbi Tranås kan vi varmt rekommendera att titta förbi vår fysiska butik. Det kommer ni inte att ångra! Öppetider för butiken är måndag-fredag, 08.00-16.30. Annars kanske vi möts på en bilmässa eller bilträff någonstans i vårt avlånga land.  

Butik och lager finns på Sommavägen 15, 573 41 Tranås.

(Om ni har en bit att åka, ring gärna innan för att kolla att vi är på plats. Vi är ibland iväg på kundbesök, mässor eller så kan vi vara ute och leverera varor.)