Vi utrustar och bygger din tvätthall

Ska du bygga ny tvätthall eller rusta upp en gammal? Låt oss bygga tvätthallen du drömt om, specialanpassad för din verksamhet! Vi kan ge dig en offert på t.ex centraltvättsystem med skensystem, kempumpar, rostfria högtrycksrör eller varför inte ett modernt skumsystem? Vi fixar allt, både produkterna och arbetet. Bara din fantasi sätter gränser. Mejla din förfrågan med så mycket info som möjligt med mått, vilken typ av verksamhet som bedrivs, årsvolym på antal tvättar m.m för att vi ska kunna offerera rätt dimensionerad utrustning för just er. Mejla till: christopher@cdbilvardsprodukter.se

Nedan finns några exempel på jobb vi har gjort;

Fikratsson Bil AB 

Tre tvätthallar utrustade med skensystem med lansar till högtryck, kallavfettning och skum. Tre stationära CAT-högtryckspumpar i separat maskinrum och dragning av rostfria högtrycksrör till alla hallar. Tryckluftsvindor och matthållare i varje hall. Keminjektor till skum och memranpump till kallavfettning. 

AutoSPA Skövde

Fyra tvätthallar (gör-det-själv tvätt) med två takbommar i varje hall till skum (förtvätt), högtryck och skumborste. Specialbyggda rostfria skåp i varje hall med CAT-högtryckspumpar. Magnetventiler till högtryckspumparna för att styra tryck beroende på vilket program kunden väljer, tex skum, avspolning, vax etc. Rostfria golvmonterade hållare till lansar och rostfria baljor till skumborstar. Dragning av rostfria högtrycksrör. 

Oinas Transporter AB

30-meters lastbilstvätt. Skensystem med lansar till högtryck, skum och avfettning. Rostfria högtrycksrör, keminjektor till skum och membranpump till avfettning. 

Vadstena Fjärrtransporter AB

30-meters lastbilstvätt med skensystem. Lansar till högtryck, skum och kallavfettning. Keminjektor till skum, membranpump till kallavfettning. Dragning av rostfria högtrycksrör i tak. 

 

iCab AB (Ringötvätten) 

Taxitvätt med skensystem och dubbla Reno 160bar/19l/min högtryckspumpar med rostfri kåpa för att driva varsin sida på skensystemet så att man kan spola på båda sidorna samtidigt. I skensystemet finns lansar för högtryck, skum och kallavfettning. Dubbla keminjektorer för att kunna applicera skum på båda sidorna samtidigt. Membranpump till kallavfettning. Dubbellansar till vatten för ställbart tryck. Dragning av rostfria högtrycksrör. Reno luftkompressor och vindor till tryckluft. 

Tommy Bremans Åkeri

30-meters lastbilstvätt med skensystem. Dubbla Reno 200bar/21L/min högtryckspumpar för att driva varsin sida av skensystemet. I skensystemet finns lansar för vatten, förtvätt-skum och vax-skum. Dubbla skuminjektorer på varje sida för att driva det. Rostfria högtrycksrör från pumparna till skensystemen. 

G Logistik AB

30-meters lastbilstvätt med skensystem. Lansar för vatten och skum. Keminjektor för skumsystem. Stationär Reno 200bar/21l/min högtryckstvätt med rostfri kåpa. Rostfria högtrycksrör. Reno Monsun 11 skruvkompressor. 

Mpa Måleriproduktion Syd AB

Måttbeställda tvätt-draperier på skenor på var sida om tvättplatsen. Fyra rostfria högtrycksvindor på 20m. Två för vatten, två för skum. Keminjektor för skum. 

Jula Logistics AB

Tvätthall för personbilar med skensystem som drivs av en Reno 160bar/19L/min högtryckstvätt. Vatten och skum i skensystemet. Skum som blandas av en keminjektor. Rostfria högtrycksrör från högtryckstvätt till slangarna i skenorna. 

Sixt Biluthyrning Jönköping

Dubbla tvättbommar i taket med specialbyggd rostfri infästningbalk. En för vatten och en för skum. Stationär Reno 160bar/19L/min högtryckstvätt med rostfri kåpa. Keminjektor till skum. Rostfria vägghållare för lansar. 

Porsche Center Jönköping

Skensystem med vatten, skum och kallavfettning. Keminjektor till skum och membranpump till kallavfettning. Reno 160bar/19L/min högtryckstvätt. Rostfria högtrycksrör.