Hem » Exteriör » Kalklösare » Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica
Omdöme (6)
Effektiv
Luktar riktigt gott, och är kanon för att få bort allt surt ifrån lacken innan du sen tvättar med Revitax eller Bath+ för att få ett bra skydd med avrinning.

Mikael Ekhaga
2019-08-15 13:26:20
Totalt 6 poster
Sida 2 av 2
1 2
Lämna ett omdöme

Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica

1 2 3 4 5
(4.1/5) Baserat på 120 betyg.
Välj storlek:
0+ 299,00 SEK
3+ 254,00 SEK
0+ 1098,00 SEK

Produktbeskrivning

Labocosmetica #Purifica är en unik produkt som saknar likheter i bilvårdsvärlden. Återupplivar keramiska lackskydd och ger en ny nivå av renhet och klarhet i lacken tack vare de unika djuprengörande egenskaperna.

Kalkföroreningar som är inbäddade i lacken, som blivit ett resultat av slarvig avtorkning efter tvätt, surt regn och saltiga vägar på vintern resulterar i försämrad avrinning/pärleffekt och glans på lackskyddet. #PURIFICA löser problemet till grunden, lösgör kalkfläckar, salt, surt regn och föroreningar från ytan och återställer skyddets kvalitéer & egenskaper som det hade när det var nytt. Detta underhålls-schampo med surt PH är en sann nyhet i bilvårdsvärlden, innehåller en mix av inbäddade ädla syror. Extremt innovativt så tar den bort den tunna filmen av kalk och smuts som försämrar avrinning, pärleffekt och glans på keramiskt lackskyddade ytor. #PURIFICA kan med fördel även användas på vaxade och förseglade ytor av andra slag då den inte angriper skyddet. Vill du ha maximal effekt och hållbarhet på ditt keramiska lackskydd, använd #Purifica regelbundet. Innehåller inget vax eller keramiska ämnen som påverkar avrinningen, den boost i avrinning du får kommer helt från att lacken blir så ren igen och att inga föroreningar förstör lackskyddet. 

Vi kan garantera att du kommer att se skillnad efter att ha använt den här produkten. Bilens lack glänser upp på ett helt annat sätt och det både känns och ser rent ut på en ny nivå vi inte sett i någon annan produkt. 

Går självklart att använda även om du inte har något lackskydd på bilen. 

#PURIFICA är framtagen i Mafras eget laboratorie. Detta är en av de produkterna Mafras kemister är abolut stoltast över. 

Ett bra tips om du har keramiskt lackskydd, är att använda #Purifica ungefär var fjärde tvätt för att hela tiden få maximal effekt av ditt lackskydd. Spädes olika beroende på vad det ska användas till. Vid vanlig underhållstvätt, blanda 1:60 i cirka 5L vatten. På hårt sittande kalkfläckar och både nedre delarna av bilen blanda 1:10. Om kalkfläckarna ändå inte går bort, använd #Energo.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB23
Artnr: LAB62

 Snabba leveranser

 Grym support

 Smidig betalning

Dokument (2)
Du kanske också är intresserad av
 • Work Stuff
  Tvätthandske i mikrofiber av mycket hög kvalitet.
  199,00 SEK
 • Work Stuff
  Tvättpad i mikrofiber av mycket hög kvalitet.
  189,00 SEK
 • En mycket populär och lättarbetad stor våfflad tvättsvamp. Mått: 20x15 cm
  18,00 SEK
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Marknadens troligtvis bästa och mest allsidiga APC. För både in- och utsida.
  från 179,00 SEK
 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Långvarig luftfräschare med doft av nystädat och vår.
  49,00 SEK
 • #Labocosmetica - Italian Laboratory Car Cosmetics
  Uppdaterad formula! Koncentrerat alkaliskt högskummande förtvättsmedel
  från 209,00 SEK
 • Work Stuff
  En något hårdare borste för fälgar, motorrum, mattor, etc.
  från 84,00 SEK