Hem » Konsumentprodukter » Interiör tvätt och behandling » Mafra Plastic Care 3 in 1 500ml

Mafra Plastic Care 3 in 1 500ml

100,00 SEK Ord. Pris (125,00 SEK)

Flik1

RENGÖR - ÅTERSKAPAR - SKYDDAR Instrumentpaneler, stänkskärmar, plastdetaljer - med bivax. Plastdetaljerna i en bil, såsom instrumentpanel, tätningar är speciellt känsliga. Mikroporer på ytorna tenderar att absorbera damm och orenheter och som ett resultat, föråldras tidigt.

PLASTIC CARE 3 IN 1, med den exklusiva formulan utvecklad av MA-FRA forskningslaboratorier, används regelbundet för att rengöra, återuppliva och skydda både instrumentpaneler och plastdetaljer. PLASTIC CARE 3 IN 1 är en blandning av rengöringsmedel, bivax och skyddande polymerer som garanterar oljefri, effektiv men ändå en skonsam rengöring av ytor. Dess formula garanterar ett effektivt, långsiktigt Anti-UVA och en antistatisk barriär som motstår damm, smuts och undviker tidig blekning av plast. Efterlämnar en frisk doft av renhet i kupén.

BRUKSANVISNING: Spraya produkten jämnt på den del att behandla, i små doser och på ett avstånd av 20 cm ca, utan att använda alltför mycket. Applicera ut PLASTIC CARE 3 IN 1 med duk eller svamp.

Läs mer

Flik2

Artnr: HN044

Flik3

Lämna ett omdöme

xhQK
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Flik4

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Högskummande förtvätt
  159,00 SEK
 • - ÅRETS PRODUKT DETAILING WORLD 2014 - Q2 Tire är en extremt bra Quartz-base...
  236,00 SEK
 • Microfiberduk av extra fin kvalitet. Framförallt lämpad för inredning men fun...
  från 39,00 SEK
 • Shampoo Power Ett högskummande schampo som är oslagbar mot smuts. Superkonc...
  72,00 SEK
 • Dokument (1)