Hem » Bilvårdsprodukter » Dekontaminering kaross » Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica

Kalklösande bilschampo - Labocosmetica #Purifica

1 2 3 4 5
(4.4/5) Baserat på 56 betyg.
Välj storlek:
0+ 249,00 SEK
1+ 249,00 SEK
2+ 224,00 SEK
3+ 212,00 SEK
0+ 889,00 SEK
1+ 889,00 SEK

Produktbeskrivning

#Purifica är en unik produkt som saknar likheter i bilvårdsvärlden. Återupplivar keramiska lackskydd och ger en ny nivå av renhet och klarhet i lacken tack vare de unika djuprengörande egenskaperna.

Kalkföroreningar som är inbäddade i lacken, som blivit ett resultat av slarvig avtorkning efter tvätt, surt regn och saltiga vägar på vintern resulterar i försämrad avrinning/pärleffekt och glans på lackskyddet. #PURIFICA löser problemet till grunden, lösgör kalkfläckar, salt, surt regn och föroreningar från ytan och återställer skyddets kvalitéer & egenskaper som det hade när det var nytt. Detta underhålls-schampo med surt PH är en sann nyhet i bilvårdsvärlden, innehåller en mix av inbäddade ädla syror. Extremt innovativt så tar den bort den tunna filmen av kalk och smuts som försämrar avrinning, pärleffekt och glans på keramiskt lackskyddade ytor. #PURIFICA kan med fördel även användas på vaxade och förseglade ytor av andra slag då den inte angriper skyddet. Vill du ha maximal effekt och hållbarhet på ditt keramiska lackskydd, använd #Purifica regelbundet. Innehåller inget vax eller keramiska ämnen som påverkar avrinningen, den boost i avrinning du får kommer helt från att lacken blir så ren igen och att inga föroreningar förstör lackskyddet. 

Vi kan garantera att du kommer att se skillnad efter att ha använt den här produkten. Bilens lack glänser upp på ett helt annat sätt och det både känns och ser rent ut på en ny nivå vi inte sett i någon annan produkt. 

Går självklart att använda även om du inte har något lackskydd på bilen. 

#PURIFICA är framtagen i Mafras eget laboratorie. Detta är en av de produkterna Mafras kemister är abolut stoltast över. 

Ett bra tips om du har keramiskt lackskydd, är att använda #Purifica ungefär var fjärde tvätt för att hela tiden få maximal effekt av ditt lackskydd. Spädes olika beroende på vad det ska användas till. Vid vanlig underhållstvätt, blanda 1:60 i cirka 5L vatten. På hårt sittande kalkfläckar och både nedre delarna av bilen blanda 1:10. Om kalkfläckarna ändå inte går bort, använd #Energo.

Läs mer

Art.nummer

Artnr: LAB23
Artnr: LAB62

Recensioner

Omdöme (6)

Effektiv
Luktar riktigt gott, och är kanon för att få bort allt surt ifrån lacken innan du sen tvättar med Revitax eller Bath+ för att få ett bra skydd med avrinning.

Mikael Ekhaga
2019-08-15 13:26:20
Totalt 6 poster
Sida 2 av 2
1 2

Lämna ett omdöme

Dela

Dokument (2)

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Ma-Fra - Cosmetics for your Car
  Carlux innehåller en blandning av vaxer som är enkla och smidiga att jobba me...
  från 119,00 SEK
 • En mycket populär och lättarbetad stor våfflad tvättsvamp. Mått: 20x15 cm
  15,00 SEK
 • En serie med genomarbetade, underbara doftsprayer.
  156,00 SEK
 • Work Stuff
  En ny microfiberduk från Work Stuff som klarar av alla uppgifter. Oavsett om ...
  69,00 SEK