2022-01-11 00:00
Jacob Clarén

Att göra en glasbehandling på bilen ger dig bättre sikt och säkrare körning. Vattnet kommer att dansa av rutorna redan i hastigheter över 50km/h. Det gör även att smuts och insekter lossnar lättare och vintertid blir det lättare att få bort is och snö från rutorna. Såhär gör du för att få bäst resultat:

1. Rengör rutan noga. Det är oerhört viktigt att rutan är fullständigt ren och fri från föroreningar som kalk, flygrost och annan kontaminering för att glasbehandlingen ska fästa så bra som möjligt. Optimalt är att tvätta med Labocosmetica #Energo innan för att få bort inbäddat kalk. Blanda #Energo 1:3, spraya på rikligt på rutan och vänta 1-2 minuter, svampa sedan i medlet och spraya på ett lager till och låt det verka i ytterligare 1-2 minuter och spola sedan av. Är rutan ren ordentligt bör vattnet spricka upp i droppar och rinna av istället för att lägga sig som en hinna som det troligtvis gjorde tidigare. Torka sedan bilen och rutan torr. Använd ett fönsterputsmedel eller ännu bättre #Veritas för att garanterat få bort allt fett från rutan. 

2. Applicera glasbehandlingen. Vi rekommenderar Labocosmetica #Aquavelox. En oerhört smidig och enkel glasbehandling som håller i cirka 3-4 månader. Spraya direkt på rutan, cirka 9 spray på en halv framruta åt gången. Fördela ut med en mikrofiberapplikator och torka sedan av genast med en mikrofiberduk. Vänta 20 minuter och upprepa igen för ännu bättre effekt och hållbarhet. Det går utmärkt att använda #Aquavelox på alla rutor på bilen. Låt sedan bilen stå torrt och varmt (garagevarmt) minst en timme innan rutan utsätts för vatten eller kyla så att det hinner sätta sig ordentligt. 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: